SAMARBETA MED I-SEKTIONEN

Industriell ekonomi i Uppsala är en av Sveriges modernaste ingenjörsutbildningar med en bred bas av teknik, ekonomi och datavetenskap samt speciellt fokus på dataanalys och management i teknikföretag.

Vi vill göra det enkelt för er att komma i kontakt med våra drivna studenter och erbjuder därför en rad olika samarbeten. Läs mer om nedan!

 

ANNONSERA

Nå ut med ditt företag! Praktikplatser, jobberbjudanden eller annat som kan intressera. Genom våra kanaler kommer ni i direkt kontakt med våra medlemmar.

LUNCHFÖRELÄSNING

Lunchföreläsning är en perfekt möjlighet att visa upp er verksamhet och bygga relationer med våra studenter. I våra lokaler eller online. Vi sköter allt det praktiska och marknadsför eventet!

EGNA EVENEMANG

Kom och anordna en case-tävling eller bjud in till ett studiebesök! Med ett eget evenemang kan ni lära känna studenterna bättre. Hör av er med era idéer så ordnar vi något som passar!

PARTNERSKAP

Vill ni bli den självklara samarbetspartnern som studenterna förknippar med sektionen? Möjligheter som logga på hemsidan, regelbundna utskick och event. Vi anpassar en lösning efter era önskemål.

SPONSRING AV SEKTIONSEVENT

Va med och anordna ett sektionsevent och exponera er företag på trevligast möjlig tillfälle!

INDEKVECKAN 

Kontakta: i-arb@utn.se för mer info

Kontaktuppgifter

Mejl: i-arb@utn.se 

Tel: 072-502 77 74